Eix Maragall

Eix Maragall

El 'Liceu a la fresca' estrena ópera en Nou Barris

El 'Liceu a la fresca' estrena ópera en Nou Barris

25 de julio de 2017

El passat divendres 21 de Juliol el teatre del Liceu posava en marxa el seu cicle “Liceu a la Fresca” on més de 160 municipis van poder gaudir de “Il Trovatore” de Verdi.

L’Eix Maragall i l’Eix Nou Barris vam organitzar la seva projecció a la Plaça Major de Nou Barris, va ser tot un èxit, es van omplir les 1000 localitats disponibles, a més a més hi havia molta gent asseguda a les fonts properes, prop de 1500 persones vam poder gaudir de l’espectacle.

Des de els 2 eixos del Districte de Nou Barris volem agrair als nostres comerços associats que es van implicar repartint les invitacions i van convidar a tots els seus clients i amics a veure un espectacle que mai s’havia fet al nostre entorn.

Reculls de premsa: 

Ara.cat

“Com a novetat d'enguany, l'Ajuntament de Barcelona s'ha sumat al 'Liceu a la fresca' amb una quarta pantalla a la plaça Major de Nou Barris, que ha aplegat més de 1.500 persones, oferint-los una presentació per introduir-se a l'òpera d''Il trovatore' i que ha comptat amb la presència i presentació de Janet Sanz, cinquena tinenta d'alcalde de l'àrea d'Empresa, Cultura i Mobilitat i regidora del districte de Nou Barris, i Salva Vendrell, president de la Fundació Barcelona Comerç”. 

 

Nuestros socios

Renault Zics, S.A.
Núvol de Fils
Pastisseria Mas
Administració de Loteries Navas
La Rosa d'Alexandria
Matalassería la Garrotxa
Pinzell de Paper
Cargando...
x
X