Eix Maragall

Eix Maragall

El 'Liceu a la fresca' estrena ópera en Nou Barris

25 de julio de 2017

El passat divendres 21 de Juliol el teatre del Liceu posava en marxa el seu cicle “Liceu a la Fresca” on més de 160 municipis van poder gaudir de “Il Trovatore” de Verdi.

L’Eix Maragall i l’Eix Nou Barris vam organitzar la seva projecció a la Plaça Major de Nou Barris, va ser tot un èxit, es van omplir les 1000 localitats disponibles, a més a més hi havia molta gent asseguda a les fonts properes, prop de 1500 persones vam poder gaudir de l’espectacle.

Des de els 2 eixos del Districte de Nou Barris volem agrair als nostres comerços associats que es van implicar repartint les invitacions i van convidar a tots els seus clients i amics a veure un espectacle que mai s’havia fet al nostre entorn.

Reculls de premsa: 

Ara.cat

“Com a novetat d'enguany, l'Ajuntament de Barcelona s'ha sumat al 'Liceu a la fresca' amb una quarta pantalla a la plaça Major de Nou Barris, que ha aplegat més de 1.500 persones, oferint-los una presentació per introduir-se a l'òpera d''Il trovatore' i que ha comptat amb la presència i presentació de Janet Sanz, cinquena tinenta d'alcalde de l'àrea d'Empresa, Cultura i Mobilitat i regidora del districte de Nou Barris, i Salva Vendrell, president de la Fundació Barcelona Comerç”. 

 

Nuestros socios

Granja Bar Creta
Suministros 3ª Edad
Grau Xarcuters
Tot Animals
Optica Luxor
Renault Aranda
Papereria Alvaro
Cargando...
x
X