Eix Maragall

Eix Maragall

En marxa la 3a Caminada de Festa Major d’Horta

En marxa la 3a Caminada de Festa Major d’Horta

· ¿Dónde? Horta Guinardó
· ¿Cuándo? 5 de septiembre de 2015

En marxa la 3a Caminada de Festa Major d’Horta

Un any més, la Unió Esportiva d’Horta, en col·laboració amb la Unió Excursionista de Catalunya d’Horta, la Unió Atlètica d’Horta i Horta Esportiva, convoca la celebració de la 3a Caminada de Festa Major d’Horta. Aquesta data ja tradicional del calendari festiu del districte tindrà lloc en data avançada en relació a les passades edicions, el dissabte 5 de setembre a les 9:00 del matí. La gran novetat d’aquesta tercera trobada será la col·laboració amb la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties metabòliques, i per a la que aquesta prova no competitiva recaptarà fons.

El recorregut, dissenyat per la UEC d’Horta, tindrà una llargada de 10 km, i recorrerà bona part de l’entorn urbà i de muntanya del Districte. És apte per a tots els nivells, i s’estima que a un ritme normal es completarà en unes tres hores. Els organitzadors ofereixen avituallament en un punt intermedi i un record per a tots els participants.

La inscripció és gratuïta, però s’ha de formalitzar obligatòriament a la recepció del CEM d’Horta. Us convidem a tots a participar d’aquesta caminada festiva i solidària!

Crea este evento en tu calendario

Nuestros socios

Tecnocasa - Estudi Navas
Aiguallum
Monica Ballester
Kiuba
L'Obrador dels 15
Tot Animals
Can Cassoles
Cargando...
x
X